Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Maria Nova Lounge - Adults Only este situat intr-o zonă deluroasă liniștită, la 5 minute de mers pe jos de centrul plin de viață al orașului Tavira. Camerele sale moderne au balcon privat. Hotelul are piscine interioare și in aer liber.

Camerele Hotelului Maria Nova Lounge sunt decorate cu podele din lemn, mobilier modern și ferestre mari. Toate camerele au minibar, TV prin satelit și baie privată. Camerele au vedere panoramică la oraș sau la munte.

Nomad Bar Lounge Terrace oferă o listă extinsă de cocktailuri și vedere panoramică la Tavira. Snack barul Alagoa de la piscină are o terasă fantastică și servește gustări ușoare, băuturi și inghețată. Restaurantul principal, Restaurante Balsa By São Sebastian oferă un meniu internațional.

Castelul Tavira este la doar 900 de metri de Hotelul Maria Nova Lounge - Adults Only, iar gara din Tavira se află la 1,5 km. Parcul Natural Ria Formosa este la 16 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie