Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE ROYAL MAKADI RESORT

de la
1414 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.12.2024 - 24.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare:

Sunrise Royal Makadi Resort  5* este situat pe plaja, in inima golfului Makadi, regiunea fiind renumita ca fiind una dintre cele mai bune zone pentru snorkelling si scufundari. Se afla la 37km de centrul orasului Hurghada si la 32km de Aeroportul Hurghada. Este locul perfect pentru o vacanță distractivă și relaxantă în familie, sau cu prietenii. 

Facilitati hotel:

Resortul ofera receptie 24h, centru de schimb valutar, bancomat, internet Wi-Fi, 9 restaurante, 11 baruri, sala de conferinte si evenimente, 4 piscine exterioare, Aqua Park, servicii de transfer, room service 24h, club pentru copii, centru Spa & Wellness, masaj, hammam, sauna, baie de aburi, jacuzzi, tratamente faciale si corporale, sala de fitness, program de animatie, sporturi nautice, club pentru copii, Mini Aqua Park, loc de joaca pentru copii, mini-disco, piscina pentru copii. Hotelul are plaja privata cu sezlonguri si umbrele.

Facilitati camere:

Camerele sunt echipate cu TV satelit, seif, aer conditionat, baie, dus, uscator de par, articole de toaleta, facilitati de ceai si cafea, telefon, mini bar, internet Wi-Fi (gratuit), baby cot (la cerere).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.