Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE GARDEN BEACH RESORT & SPA

de la
1319 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.07.2024 - 13.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere



Localizare:

Resort situat la plaja, la 15 km de Aeroportul International Hurghada si la 20 km de centrul orasului Hurghada. Un complex elegant de 5 stele situat chiar lângă o plajă privată de nisip, amplasat intr-o frumoasa grădină, recomandat tuturor categoriilor de turisti.

Facilitati hotel:

Hotelul ofera servicii de masa in regim all inclusive, receptie 24h, lobby, restaurant principal cu specific international, 5 restaurante a la carte, 6 baruri, internet Wi-Fi, sala de conferinte, bancomat cu functia de schimb valutar, camera pentru depozitarea bagajelor, echipa de animatie cu programe atat pentru adulti, cat si pentru copii, magazine, club pentru copii, zona de joaca sala fitness, centru SPA, 2 terenuri de tenis. teren de fotbal, volei pe plaja, biliard, piscina exterioara, piscina pentru copii aqua park cu 11 tobogane - sectiune pentru copii.

 

Facilitati camere:

Hotelul dispune de 481 de camere, ce sunt dotate cu aer conditionat, baie (cu uscator pentru par, produse de ingrijire personala), mini bar, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, TV LCD, seif, telefon, balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.