TUI Travel Center

Bine ati venit!

Cod agentie Utilizator Parola
Nu sunteti autentificat in sistem
Va rugam introduceti informatiile de autentificare
De ce TUI TravelCenter ?
. . . De ceWorld of TUI

Dragi parteneri,

In anul 2011, Grupul Eurolines si-a indeplinit strategia de business propusa, aceea de a aduce pe piata romaneasca cel mai important jucator mondial din industria turistica - TUI Travel PLC.

Acest parteneriat a reprezentat finalizarea unei tranzactii care a extins operatiunile Grupului Eurolines, condus de Dragos Anastasiu si a marcat inceputul colaborarii pentru piata din Romania si Republica Moldova.

Prin tranzactia incheiata, Eurolines a preluat si societatea detinuta de TUI in Romania - Danubius Travel, binecunoscuta in Constanta.

Toate aceste demersuri s-au facut pentru a sustine o misiune - aceea de a aseza un zambet pe chipul fiecarui client prin oferirea unui nou standard in domeniul serviciilor turistice.

Stiati ca...?

Acronimul TUI vine de la Touristik Union International.

Grupul TUI reprezinta cea mai mare companie de turism din lume, care ofera o gama larga de vacante si calatorii, avand o cifra de afaceri de peste 19 miliarde de euro;

Opereaza in 180 de tari, avand cca 30 de milioane de clienti anual din peste 27 piete sursa;

Demersul nostru se caracterizeaza prin respect pentru concurentii si partenerii nostri. Sustinem unitatea breslei si ne mobilizam pentru actiuni comune destinate dezvoltarii industriei turistice.

Ne bucuram sa va avem alaturi de noi in World of TUI!

World of TUI
Maximum de diversitate
Cele mai bune preturi
Aici gasesti ofertele celor mai mari agentii de turism din Romania si din lume
Tu alegi!
Cele mai bune preturi
Cauti oferte, compari hoteluri, combini cazarea cu transportul! Ai libertate maxima sa-ti creezi singur vacanta perfecta!
Noi te asistam!
Cele mai bune preturi
Un asistent on-line iti sta tot timpul la dispozitie, daca ai nevoie de consultanta live!