Va rugam asteptati! 
 

Modalitati de plata

Plata cu cardul de debit/credit

Platile cu carduri de credit sau debit pe site-ul nostru se realizeaza securizat folosind serviciile RomCard.
Informatiile referitoare la carduri nu sunt stocate de catre Eurolines ci se introduc in mod securizat doar pe pagina de plati a serviciului romcard.ro.
Tranzactiile efectuate in sistemele numite generic "Verified by VISA" si "MasterCard SecureCode" sunt rezultatul a 7 ani de experienta in e-commerce. Elementul tehnic cheie al acestui program este folosirea unui protocol sigur de autentificare: 3DSecure.
3D Secure ofera o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. El este acum disponibil ca parte a programelor "Verified by VISA" si "MasterCard SecureCode". Prin folosirea acestui sistem de tranzactionare se asteptata o reducere a disputelor din fraudele rezultate din tranzactiile on-line cu cel putin 80%.
Prin proiectul 3D Secure realizat de ROMCARD SA Romania este prima tara in aceasta regiune a Europei capabila de a procesa tranzactii cu carduri bancare in completa conformitate cu ultima tehnologie Internet care este protocolul 3D Secure.

O data plata efectuata, vei primi pe mail biletul si factura in maxim 48h. Te rugam sa verifici corectitudinea informatiilor.


Plata cu numerar

Aceasta metoda de plata este recomandata in cazul in care nu aveti un card bacar VISA sau MASTERCARD. Este de asemenea o metoda de plata sigura si accesibila, datorita retelei de agentii EUROLINES respandita la nivelul intregii tari.
Dupa efectuarea rezervarii on-line, te rugam sa te prezinti in oricare agentie Eurolines din lista aceasta in MAXIM 48 de ore pentru efectuarea platii si ridicarea biletului, altfel rezervarea ta va fi anulata automat de sistem.

Dovada rezervarii tale iti va fi trimisa pe mail. Te rugam sa verifici corectitudinea informatiilor.


Plata cu transfer bancar

Alegerea platii prin banca presupune ca, dupa efectuarea rezervarii on-line, sa te prezinti la orice sucursala a unei banci, avand asupra ta factura proforma pe care o vei primi de la noi prin e-mail.
Tot prin intermediul e-mailului furnizat, vei primi de la noi si formularul de ordin de plata completat cu datele furnizate de tine.
Cu aceaste documente printate, te rugam sa te prezinti la o sucursala bancara astfel:
- la banca la care ai deja cont, pentru efectuarea transferului;
- la una din suscursalele BRD, in cazul in care nu ai cont la nicio banca.

Te rugam sa ne trimiti confirmarea platii in MAXIM 48 de ore de la primirea facturii, pe fax 021-312.85.43 sau prin e-mail la rezervari@eurolines.ro pentru a putea emite biletul. In cazul in care acest termen este depasit, sistemul anuleaza automat rezervarea facuta.
Dupa primirea dovezii platii vei primi biletul pe adresa de e-mail furnizata.

Multumim ca ai ales Eurolines.


De ce Galtour Travel?
Maximum de diversitate
Cele mai bune preturi
Aici găseşti ofertele celor mai mari agenţii de turism din România şi din lume.
Tu alegi!
Cele mai bune preturi
Cauţi oferte, compari hoteluri, combini cazarea cu transportul! Ai libertate maximă să-ţi creezi singur vacanţa perfectă!
Noi te asistam!
Cele mai bune preturi
Un asistent on-line îţi stă tot timpul la dispoziţie, dacă ai nevoie de consultanţă live!
Comentează!
Cele mai bune preturi
Experienţa ta poate să-i ajute pe alţii! Lasă impresii despre locurile unde ai fost, în rubrica special dedicată.
Oferte sezon: Bilete Avion Bologna 2015 | Bilete Avion Bruxelles 2015 | Bilete Avion Catania 2015 | Bilete Avion Constanta 2015 | Bilete Avion Dublin 2015 | ELLINAIR |